Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ο Στόλος μας
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ
Γάκης Δημήτριος | Χωματουργικές Εργασίες Κιλκίς
Η επιχείρησή μας “Γάκης Δημήτριος” η οποία εδρεύει στο Κιλκίς, διαθέτοντας ένα μεγάλο στόλο από διάφορα οχήματα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας άμεσα και αποτελεσματικά, οποιαδήποτε χωματουργική εργασία της αναθέσετε στο Κιλκίς και τις γύρω περιοχές.
 
Ο στόλος μας αποτελείται από ένα σημαντικό αριθμό χωματουργικών μηχανημάτων όπως εκσκαφείς, τσάπες, φορτωτές, φορτηγά κ.α. και η διατήρηση της καταλληλότητας και αξιοπιστίας τους στα επιθυμητά επίπεδα εξασφαλίζεται μέσα από την τακτική συντήρηση τους.
 
Πιστεύοντας πως πέρα από τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία μας, το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, για αυτό και φροντίζουμε πάντα την άριστη τεχνική κατάρτιση του με συνεχή εκπαίδευση και σεμινάρια πάνω σε θέματα τεχνικά, ασφάλειας και περιβάλλοντος.
 
Στο διάστημα, από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, η επιχείρησή μας δεν σταματά να εκπαιδεύεται, να εξελίσσεται και να ανανεώνει τον στόλο της προκειμένου να μπορεί πάντα να καλύψει με την καλύτερη λύση κάθε χωματουργική εργασία.
 
Έχοντας γνώση και πίστη στις δυνατότητες μας και με γνώμονα τις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
 

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να προσφέρουμε έξυπνες και οικονομικές λύσεις στους πελάτες μας, σύμφωνες με τις ανάγκες και απαιτήσεις τους.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.