Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Τι προσφέρουμε
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Γάκης Δημήτριος | Χωματουργικές Εργασίες Κιλκίς
Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων - μηχανημάτων και κυρίως υψηλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό η επιχείρησή μας “Γάκης Δημήτριος” η οποία εδρεύει στο Κιλκίς, έχει τη δυνατότητα, την πείρα και τη γνώση να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε έργο με συνέπεια στους χρόνους, στον οικονομικό προϋπολογισμό του πελάτη και στο περιβάλλον.
 
Έχοντας γνώση των απαιτήσεων του κλάδου μας και σημαία μας τις διαπροσωπικές σχέσεις, επενδύουμε στην εξεύρεση λύσεων, οι οποίες είναι συνυφασμένες με τους παράγοντες αξιοπιστία, ταχύτητα και οικονομία. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με προτεραιότητά μας τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη μας. 
 
Αναλαμβάνουμε:
 Χωματουργικές Εργασίες
 Επιχωματώσεις
 Εκσκαφές
 Κατεδαφίσεις
 Κατεδαφίσεις κτιρίων
 Εκβραχισμούς
 Διαμορφώσεις χώρων
 Καθαρισμούς οικοπέδων
 Δίκτυα Ύδρευσης - Αποχέτευσης
 Κατασκευές δρόμων
 Συλλογή - Μεταφορές μπαζών
 
Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε εργολάβους, εταιρείες, τεχνικά γραφεία, δήμους, κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς επίσης και ιδιώτες στο Κιλκίς και τις γύρω περιοχές.
 
Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και η πολύχρονη εμπειρία μας, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει σας εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με το λιγότερο δυνατό κόστος.
 
Εξυπηρετούμε άμεσα το Κιλκίς και την Βόρεια Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίας με ασφάλεια και σεβασμό για το περιβάλλον.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να προσφέρουμε έξυπνες και οικονομικές λύσεις στους πελάτες μας, σύμφωνες με τις ανάγκες και απαιτήσεις τους.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.